росія розповсюджує ІПСО про знищення кораблів та катерів, - ВМС

росія розповсюджує ІПСО про знищення кораблів та катерів, - ВМС

Російські пропагандистські ЗМІ знову поширюють дезінформацію про нібито знищення кораблів та катерів Військово-Морських Сил ЗС України.

Про це повідомляє ВМС ЗСУ у Telegram.

Насправді, під приводом намагання уразити українські військові кораблі, росія вкотре завдала удару по цивільних об'єктах, пошкодивши портову інфраструктуру.

Таким чином, росія продовжує свої злочинні дії, намагаючись заблокувати морські шляхи до українських портів.

Інформація про наявність постраждалих серед цивільного населення уточнюється.

Важливо зазначити, що кораблі та катери Військово-Морських Сил ЗС України продовжують виконувати свої завдання з оборони країни з морського напрямку.

“Вчергове просимо не допомагати ворогу та не поширювати російські фейки. Довіряйте лише офіційним джерелам”, - закликали військові.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях окупанти організовують нові інформаційно-психологічні операції з метою дискредитації працівників поліції та тимчасово окупованої території. Сухопутні війська ЗСУ зазначають, що багато контенту в соціальних мережах, що показує конфлікти збройних формувань, виглядають як робота ворожих підрозділів інформаційної пропаганди.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Франція заявила, що Україна може використовувати їхні ракети Storm Shadow для ударів по території рф, оскільки не було накладено жодних обмежень на їх використання з самого початку.

Головне