Росія розпочала кампанію з дискредитації Сирського та ЗСУ, - ЦПД

Росія розпочала кампанію з дискредитації Сирського та ЗСУ, - ЦПД

Російські сили намагаються вплинути на громадську думку, створюючи негативний образ нового Головнокомандувача Збройних Сил України Олександра Сирського.

Про це заявив лейтенант, керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко у Telegram.

Для цього окупанти звертаються до родичів Сирського в росії та його знайомих, щоб отримати коментарі, які потім поширюють у медіапросторі з відповідним контекстом. Основна мета цієї кампанії - дискредитувати Головнокомандувача та підірвати довіру до Збройних Сил.

Варто зазначити, що генерал-лейтенант Сирський був активною фігурою у команді Генерального штабу і допоміг координувати успішні операції, зокрема по визволенню Київщини та Харківщини. Його командування довело, що здатність досягати результатів у війні з рф залежить від ефективного керівництва. Також варто відзначити, що команда Сирського складається з молодих командирів, які проявили свій потенціал і стали передумовою для подальших покращень у Збройних Силах.

Боротьба з кампанією, що намагається представити Головнокомандувача як "російську людину", є важливою для запобігання поширенню ворожої дезінформації.

В ЦПД закликали підтримувати високий рівень довіри до Збройних Сил України.

На ворога чекає дуже багато неприємних сюрпризів. Таким чином речник Сухопутних військ ЗСУ Ілля Євлаш прокоментував призначення Олександра Сирського Головнокомандувачем ЗСУ.

"Він повністю знає всі потреби хлопців, особисто ознайомлений з оперативною обстановкою, ситуацією, яка відбувається на фронті. Звичайно, що в нього є колосальний досвід, який він показав під час проведення київської операції, Харківського контрнаступу, під час операції в Бахмуті, де було зупинено та знищено одне з найпотужніших угруповань ворога ПВК "Вагнер", яке налічувало 10 бригад", - зазначив Євлаш.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Польщі анонсували нові блокади кордону з Україною.

Головне