росія обстріляла Покровську громаду: троє людей отримали поранення

росія обстріляла Покровську громаду: троє людей отримали поранення

Окупаційна армія рф 12 жотня завдала кілька ударів по Покровській громаді, пошкодивши заклади освіти та житлові будинки. Троє людей отримали поранення, але відмовилися від госпіталізації.

Про це повідомляє Покровська міська військова адміністрація.

Вчора в Покровській громаді пролунали потужні вибухи внаслідок обстрілів. Російська армія поцілила по різних об'єктах, включно з приватними будинками, закладами освіти, культури та підприємствами.

За інформацією місцевої влади, обстріл, який стався о 17:00, пошкодив два виробничі приміщення на території підприємства. Інформація про постраждалих наразі уточнюється.

"У селі Шевченко пошкоджено школу, будинок культури та три приватні будинки. Троє жителів отримали незначні ушкодження, однак відмовилися від госпіталізації", – йдеться в офіційному повідомленні.

Також внаслідок обстрілу сталося займання складського приміщення та трав'яного покриву на площі 100 і 500 кв. м відповідно. Завдяки зусиллям рятувальників полум'я вдалося загасити, не допустивши його поширення на житлові будинки.

Нагадаємо, вночі та зранку 13 жовтня російські війська здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Унаслідок цих атак пролунало 50 вибухів. Найбільше постраждала Миропільська громада, по якій ворог вдарив із реактивних систем залпового вогню. В результаті було зафіксовано 40 вибухів у цій місцевості.

Також, за минулу добу російські війська здійснили 329 ударів по 13 населених пунктах Запоріжчини, через атаки постраждало четверо мирних жителів.

Окупанти здійснили сім авіаударів по Запоріжжю, Малій Токмачці та Новодарівці, 170 атак безпілотниками по десяти населених пунктах, 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню та 133 артилерійські обстріли.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російська армія в результаті численних обстрілів пошкодила або знищила близько 80% критичної інфраструктури міста Покровськ на Донеччині.

Головне