росія обстріляла Херсонщину: одна людина загинула, п’ять - поранені

росія обстріляла Херсонщину: одна людина загинула, п’ять - поранені

Російські війська за минулу добу, 11 травня, завдали ударів по низці населених пунктів Херсонської області, внаслідок чого загинула одна людина та п’ять отримали поранення, серед них - дитина.

Про це повідомляє очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Під обстріл потрапили Антонівка, Тягинка, Садове, Михайлівка, Станіслав, Токарівка, Львове, Інженерне, Придніпровське та місто Херсон. Окупанти вразили житлові квартали, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок та об’єкт комунальної інфраструктури. 

Також було зафіксовано витік газу, який оперативно перекрили. За інформацією ОВА, пожеж та загроз для життя людей наразі немає.

Нагадаємо, вночі, 10 травня, військовослужбовці рф здійснили обстріл Харкова, спрямовуючи вогонь на житлові будинки та інфраструктуру. Внаслідок удару постраждало 12 приватних будинків.

Протягом минулої доби, 11 травня, російські війська зазнали значних втрат. Сили оборони ліквідували ще 1260 осіб ворожого особового складу, п’ять танків, один літак. З початку повномасштабної війни ворожі сили втратили близько 482 290 осіб. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, попри загострення на Слобожанському напрямку, місцеві жителі Харкова з міста виїздити не стали. Паніки в обласному центрі немає, обстановка спокійна.

Головне