росія може розширити зону бойових дій на кордоні в будь-який момент, — ДПСУ

росія може розширити зону бойових дій на кордоні в будь-який момент, — ДПСУ

Ворог може спробувати в будь-який момент розширити зону бойових дій на кордоні, аби розосередити сили та засоби України. Про це повідомляє речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

Йдеться, також і про Сумський напрямок.

"Ми маємо бути готові до будь-якого розвитку ситуації, в тому числі у напрямку Сумської області. Бо ті сили й засоби, які ворог тримає навпроти нашої території, можуть свідчити про те, що в будь-який момент ворог може намагатися розширити зони де ведуться бойові дії", — розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Кордон з росією залишається непростим напрямок та несе загрозу. На Харківській області мова йде про два напрямки: пункти пропуску "Липці" та "Вовчанськ".

Там тривають дії щодо недопущення просування ворога вглиб. На інших ділянках регіону наразі усе стабільно.

Нагадаємо, понад 600 ув'язнених вийшли з в'язниць та приєдналися до Сил оборони у межах мобілізації. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська.

Як писали "Ми-Україна" раніше, мешканець Молодови вирішив незаконно перетнути кордон з Україною, щоб побачитися з жінкою, на березі річки його затримали прикордонники. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.
 

Головне