росія хоче таємно поховати вбитих у Бердянську підлітків Тіграна Оганнісяна і Микиту Ханганова

росія хоче таємно поховати вбитих у Бердянську підлітків Тіграна Оганнісяна і Микиту Ханганова

Окупаційна влада Бердянська планує таємне поховання українських підлітків Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова. Про це "Медійній ініціативі за права людини" повідомив батько Тіграна Григорій Оганнісян.

Окупанти планують провести таємне поховання загиблих підлітків. Процедуру мають намір здійснити в умовах повної секретності, у безіменній могилі. При цьому родичам не надаватимуть жодної інформації ні про час, ні про місце поховання.

З убитих російськими силовиками підлітків окупаційна влада робить "терористів". За рік після вбивства їх терміново вирішили поховати у безіменній могилі.

Рідним уже понад рік не віддають тіла юнаків.

Протягом цього періоду представники російського слідства неодноразово обіцяли родинам дозволити забрати тіла підлітків для поховання. Проте окупаційна адміністрація постійно знаходила причини для відмови, не виконуючи своїх обіцянок.

Нагадаємо, окупанти не припиняють атак на звільнені території Херсонської області, скоюючи нові воєнні злочини. За останню добу масштабних обстрілів зазнали Херсонський та Бериславський райони. Про це повідомили в МВС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Дніпропетровській ОВА навели оновлені дані щодо наслідків вранішнього удару по Дніпру. Загиблих уже четверо, повідомили у відомстві. 

Головне