росія атакувала узбережжя Одещини ракетами Х-22, - Братчук

росія атакувала узбережжя Одещини ракетами Х-22, - Братчук

Російські окупаційні війська атакували узбережжя Одеської області 24 жовтня, ракетами Х-22.

Про це повідомив військовий експерт і речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук в ефірі "Ми-Україна".

"Ворог приблизно в першій годині ночі намагався атакувати узбережжя Одещини. Це були ракети Х-22, але всі вони не досягли берега, слава Богу. Ворог намагався влучити по надводних цілях, які перебувають у цій частині акваторії Чорного моря", - заявив Братчук.

Також він зазначив, що ворог міг намагатися атакувати острів Зміїний, що регулярно відбувається принаймні раз на місяць. Після запусків ракет ТУ-22 повернулись до Краснодарського краю.

Протягом кількох годин також тривала бойова робота з "шахедами", які, за попередніми даними, транзитом використовували Одеський регіон, рухаючись у бік Кіровоградської та Вінницької областей.

Нагадаємо, Повітряні сили Румунії підіймали у повітря два винищувачі F-16 для перехоплення двох безпілотників, які були зафіксовані у середу, 23 жовтня. Сигнали були виявлені впродовж однієї години над південно-східними повітами Констанца та Тулча.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, український аграрний експорт зазнає мільйонних збитків через постійні атаки російських військ на портову інфраструктуру.

Головне