Рязанський НПЗ в рф атакували дрони, на об'єкті виникла пожежа, - росЗМІ

Рязанський НПЗ в рф атакували дрони, на об'єкті виникла пожежа, - росЗМІ

У ніч з 30 квітня на 1 травня невідомі ударні безпілотники уразили російський Рязанський нафтопереробний завод. Тривожно в рф було також у Воронезькій та Бєлгородській областях, пишуть російські медіа. 

Telegram-канал Baza, посилаючись на свідчення очевидців, інформує, що атака дронів на російський нафтопереробний завод стався близько 3:00 1 травня. 

"Вони повідомляють про те, що було чутно гул, а потім сталися два вибухи",- йдеться у повідомленні. 

На об'єкті нині працюють екстрені служби. 

Губернатор Рязанщини Павло Малков факт атаки дронами по області підтвердив, але був лаконічним. 

"Рязанська область зазнала атаки безпілотного літального апарату. За попередньою інформацією постраждалих немає, проводиться перевірка", - написав він.

Губернатор Воронезької області рф Олександр Гусєв відзвітував про "збиття" силами протиповітряної оборони одного ударного безпілотника на підльоті до обласного центра. 

"Постраждалих немає. В результаті падіння уламків вибиті шибки в будинку, що будується", - додав він. 

Російське оборонне відомство заявило про нібито знищення шести дронів цієї ночі: трьох над Воронезькою областю, по одному - над  Рязанською, Бєлгородською та Курською. 

Нагадаємо, 27 квітня наліт дронів на Слов'янський нафтопереробний завод, який знаходиться у Краснодарському краї рф, призвів до вимушеної часткової зупинки його функціонування. Того ж дня ударні БпЛА також дістались військового аеродрому "Кущевск" та Ільського нафтопереробного заводу у Краснодарі.


 
 
 
 
 
 
 
 

Головне