"Різдвяний тур" по Тисі на гумовому човні: прикордонники затримали трьох ухилянтів (відео)

Прикордонники Мукачівського загону у різдвяну ніч з 24 на 25 лютого затримали трьох ухилянтів на кордоні з Угорщиною. Вони збирались незаконно перетнути кордон по річці Тисі.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України. Як зазначається, трьома ухилянтами виявились мешканці Закарпаття, Вінниччини та Івано-Франківщини. Військовозобов'язані чоловіки планували влаштувати заплив через Тису на гумовому човні.

За цей "нелегальний тур" двоє з ухилянтів заплатили переправнику по 6 тис. доларів, водночас третій віддав – 5 тис. доларів.

На затриманих чоловіків було складено протоколи про адміністративне правопорушення, яке передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Наразі справи скеровано до суду. Також тривають заходи зі встановлення всіх осіб, які причетні до організації нелегального переправляння осіб через український кордон.

У ДПСУ розповіли, що у тиждень напередодні Різдва прикордонники Мукачівського загону припинили 28 спроб порушення державного кордону. Внаслідок цього було затримано 46 порушників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, 

Головне