Ріші Сунак відвідав зруйновану росіянами багатоповерхівку у Києві (відео)

Ріші Сунак відвідав зруйновану росіянами багатоповерхівку у Києві (відео)

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак у ході візиту до Києва відвідав зруйновану під час російського ракетного удару 2 січня багатоповерхівку у Солом'янському районі. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба.

"Сьогодні прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак у Києві. Разом з паном Сунаком, міністром внутрішніх справ України, начальником КМВА побували на місці пошкодженої російською ракетою багатоповерхівки в Солом'янському районі", - зазначив Кулеба.

Під час візиту до зруйнованого будинку Ріші Сунак поспілкувався з  жителями, які втратили свої оселі та транспорт внаслідок російської атаки.

"росія щодня тероризує Україну… Тому безпековий договір, який підписали Україна та Британія, є надважливим кроком у безпекових гарантіях для України. Як наголосив Президент України Володимир Зеленський, сьогодні дві держави досягли найвищого і найбільш змістовного рівня відносин за увесь час", - зазначив заступник голови ОПУ.

Як відомо, у будинку в Солом'янському районі, який зруйнували росіяни 2 січня, проживали понад 700 людей. Внаслідок ракетного удару окупантів там загинули четверо осіб, ще 50 - постраждали.

Раніше "Ми-Україна" писали, що у ході візиту британського премʼєр-міністра Рікі Судака до Києва 12 січня Україна та Велика Британія підписали угоду про взаємодію у оборонній сфері.

Головне