рф заявила про атаку безпілотників на Крим

рф заявила про атаку безпілотників на Крим

На північному заході тимчасово окупованого Криму нібито пролунали вибухи вночі, 20 липня. Їх пов'язують зі "збройною атакою безпілотного літального апарату з боку України" на півострів.

Про це повідомив так званий «голова» окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов.

"В результаті удару ворожого безпілотника в одному з населених пунктів на північно-західній частині Криму було пошкоджено чотири адміністративні будівлі. Профільні служби працюють на місці події", - написав він.

Аксьонов заявив, що внаслідок удару дрону загинула дівчина-підліток.

Нагадаємо, 19 липня у Кіровському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. За попередньою інформацією там горить військовий полігон. У зв’язку з пожежею на полігоні місцева влада перекрила трасу “Таврида” та евакуювала мешканців чотирьох населених пунктів.

За даними ЗМІ, прильотів було три. Зафіксовано влучання у полігон, після чого відбулася детонація, і вибухи у Феодосії та Судаку.

Крім того, кримський міст у ніч на 17 липня спіткала “надзвичайна подія”, в результаті якої окупаційна влада оголосила про зупинення руху автомобільного транспорту та залізниці. Російські медіа заявляють, що вночі на Кримському мосту пролунало щонайменше два вибухи: близько 3:00 та о 3:20.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вночі обстріляли Херсонську область. У результаті постраждали чотири людини, двоє з них потребують госпіталізації.

Головне