рф завезла на ТОТ Херсонщини 34 000 підручників, - ЦНС

рф завезла на ТОТ Херсонщини 34 000 підручників, - ЦНС

Російська федерація завезла на тимчасово окуповані території Херсонської області 34 000 своїх підручників.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Загалом, в окупованому регіоні планується ввезти понад 100 тисяч екземплярів "пропагандистської літератури". Додатково має бути поставлено ще 19 тисяч примірників.

Важливо відзначити, що російські школи в цьому районі виконують функцію інструменту ідейної маніпуляції і призначені для зміни самоідентифікації українських дітей в рамках стратегії геноциду. Таким чином, роль батьків у вихованні дітей в регіоні стає дуже важливою.

Нагадаємо, росіяни планують збільшити кількість пропагандистів на тимчасово окупованих територіях на півдні України.

За даним ЦНС, українці на ТОТ відмовляються співпрацювати з ворогом. Через це росіяни завозять на окуповані території гастролерів з рф та навчають журналістів у спеціально створеній кремлем "школі блогерів".

Росіяни намагаються подолати дефіцит "журналістів" на тимчасово окупованих територіях. Більшість мешканців відмовляється співпрацювати з окупантами й вони змушені завозити гастролерів з рф для налагодження системи пропаганди в регіоні. Для вирішення проблеми ворог намагається створити "журналістів" з нуля. Для цього на ТОТ півдня окупанти відкрили "школу блогерів", яка фінансується кремлем.

За даними ЦНС, саме у цій школі окупанти шукатимуть колаборантів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Іран публічно презентував нову гіперзвукову ракету.

Головне