рф завдала удару по об’єктах критичної інфраструктури Сумщини, - ОВА

рф завдала удару по об’єктах критичної інфраструктури Сумщини, - ОВА

Окупаційні війська завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури Шосткинського району Сумщини.

Про це повідомляють у Сумській ОВА.

Згідно з інформацією відомства, вночі, 2 жовтня ворог здійснив удар, використовуючи безпілотники типу «Шахед», націлившись на критично важливі об’єкти в Шосткинському районі. Попередньо відзначено, що внаслідок атаки постраждали три територіальні громади: Шосткинська, Глухівська та Ямпільська, які залишилися без електропостачання.

У повідомленні також йдеться, що цієї ночі були зафіксовані пуски керованих авіаційних бомб по Сумській громаді. Білопільська громада зазнала артилерійської атаки.

Нагадаємо, у Сумській області розпочинається примусова евакуація дітей та їхніх батьків із 90 населених пунктів. Це стосується Білопільської та Ворожбянської міських територіальних громад, Краснопільської та Хотінської селищних територіальних громад, Юнаківської, Миропільської та Миколаївської сільських територіальних громад Сумського району.

До організації примусової евакуації дітей та їх батьків залучено соціальні служби органів місцевого самоврядування та державної влади, поліцію, рятувальників та військових.



Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вранці 1 жовтня атакували Сумщину. Загарбники скинули на Есманську громаду у Шосткинському районі чотири авіабомби та вбили місцеву жительку. 

Головне