рф запустила по Україні ракети: в Чернігові є загиблі та поранені

рф запустила по Україні ракети: в Чернігові є загиблі та поранені

Російська окупаційна армія запустила ракети, на Одещині та в Чернігові пролунали вибухи, є загиблі та поранені. Про це повідомляє ДСНС.

"Працюють рятувальники, розбирають завали, працюють усі відповідні служби. Розгорнуто штаб. Наразі відбувається побудинковий обхід, і ми встановлюємо кількість людей, які потребують допомоги. Залучена спеціальна та будівельна техніка. Говорити про людей, які перебувають під завалами поки що зарано, роботи тривають", - заявив він.

Унаслідок російського удару по Чернігову загинуло 14 людей. Серед 61 постраждалого - двоє дітей. Трьох людей вдалося врятувати з-під завалів.

"Місцевий Центр переливання крові відразу повідомив про необхідність донорської допомоги, і за пару годин уся потреба була закрита", - додав чиновник.

Нагадаємо, співробітники оперативного підрозділу Державної прикордонної служби України викрили та заблокували канал незаконного переправлення через кордон іноземців.

Як писали "Ми-Україна" раніше, якщо американські законодавці не дійдуть згоди щодо законопроєкту про допомогу Києву російська армія продовжить нищити Харків, завдаючи ударів по енергетичній та цивільній інфраструктурі обласного центру. 

Головне