рф вперше скинула на Харківщину перероблену ФАБ-1500

рф вперше скинула на Харківщину перероблену ФАБ-1500

На село Моначинівка Куп’янського району, війська рф скинули авіабомбу ФАБ-1500. Про це повідомила поліція Харківської області.

"Здригнулося все навколо, ніби розпочався землетрус. Одним ударом знищена ціла вулиця. Відчути та побачити таке довелося мешканцям села Моначинівка. По людях та їхніх хатах ворог запустив надпотужну зброю - фугасну авіабомбу, вагою в півтори тонни", - написав у Facebook слідчий управління поліції Харківщини.

Він додав, що внаслідок атаки загинула літня жінка. Болвінов зазначив, що у цьому прикордонному селі залишилося не більше сотні місцевих жителів і не було жодного військового.

Нагадаємо, румунські прикордонники повідомили про виявлення тіла ще одного чоловіка на березі річки Тиса, який намагався нелегально перетнути кордон України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві на території Дарницького району з 6 по 10 травня триватимуть військові навчання, мешканців наполегливо просять не знімати та не оприлюднювати відео з технікою та бійцями. Про це попередила Дарницька районна в місті Києві держадміністрація.

Головне