рф вкрила вогнем багатоповерхівки: Прокудін показав відео наслідків обстрілу Херсона

рф вкрила вогнем багатоповерхівки: Прокудін показав відео наслідків обстрілу Херсона

Російські окупаційні війська в ніч на 27 жовтня обстріляла Центральний район Херсона. У результаті атаки загинули дві людини.

Відео наслідків показав голова ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Повністю вигорілі квартири, потрощені вікна, балкони, стіни та люди, які досі не можуть відійти від пережитого", - йдеться у дописі.

За його словами, окупанти вкрила вогнем багатоповерхівки. Через обстріл загинули двоє людей. Ще двоє дорослих і одна дитина – поранені. 

"Мої співчуття близьким загиблих і скорішого одужання травмованим", - додав Прокудін.

Напередодні начальник Херсонської МВА Роман Мрочко заявив, що одна людина загинула на місці, а інша дістала вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузію, множинні уламкові поранення.

Загалом за добу ворог обстріляв 19 населених пунктів Херсонщини. Ворог влучив у медичний заклад та об'єкти критичної інфраструктури. Пошкоджено шість багатоповерхівок, 22 приватні будинки, господарчі споруди, гараж, газогін, а також приватний та сільськогосподарський транспорт.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в двох областях України застосували аварійні відключення електроенергії через удари окупантів по енергетичній інфраструктурі.

Головне