рф вивела у Чорне море один ракетоносій: який можливий залп

рф вивела у Чорне море один ракетоносій: який можливий залп

Армія російської федерації вивела на бойове чергування у Чорне море один корабель, оснащений крилатими ракетами "Калібр", здатний нести до чотирьох ракет.

Про це повідомила пресслужба Військово-морських сил ЗСУ у Telegram 28 липня.

У той же час, в Азовському морі немає російських кораблів, а в Середземному морі перебуває один корабель ВМС рф, але без ракетоносіїв.

Крім того, за минулу добу сім кораблів пройшли через Керченську протоку до Азовського моря, один з яких прийшов з протоки Босфор. До Чорного моря через Керченську протоку пройшли шість суден, два з яких продовжили рух у напрямку Босфору.

"рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Сили оборони за 27 липня ліквідували щонайменше 1180 російських військових. Загалом з початку повномасштабної війни втрати рф становлять 574 690 солдатів. Також ЗСУ знищили 13 танків та 51 артилерійську систему окупаційної армії.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, росіяни вночі атакували Україну "шахедами" та ракетою - скільки повітряних цілей вдалося приземлити?

Головне