рф вивела три ракетоносії в Чорне і Середземне море

рф вивела три ракетоносії в Чорне і Середземне море

Станом на ранок 5 жовтня, росія вивела на бойове чергування у Чорне море один корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр"

Про це повідомляє пресслужба Військово-Морських Сил ЗС України.

Повідомляється, що о 06:00 в Чорному морі знаходився один ворожий корабель, здатний до залпу до чотирьох ракет "Калібр". У Середземному морі виявлено три ворожі кораблі, з яких два також є носіями "Калібрів" з загальним залпом до двадцяти ракет. Водночас у Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

За добу, в інтересах росії, через Керченську протоку до Чорного моря пройшли десять суден, з яких вісім продовжили рух у напрямку протоки Босфор. Також до Азовського моря пройшли п’ять суден, з яких одне рухалося з Босфору.

рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за минулу добу українські сили знищили 1280 російських військових та значну кількість техніки. Загальні втрати окупантів з початку повномасштабної війни становлять приблизно 659 220 осіб.

Головне