рф витримала паузу перед останнім ударом, бо обстрілювати частіше не має можливості, - Сергій Братчук

рф витримала паузу перед останнім ударом, бо обстрілювати частіше не має можливості, - Сергій Братчук

Російські літаки зараз не завжди оснащені усіма ракетами, які вони можуть нести. Це пов’язано з технологічними процесами, які виникають у процесі зберігання літаків, наприклад - атаки по Енгельсу. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

"Та стратегічна робота, яка йде у цьому напрямку, а саме знищення НПЗ та військових аеродромів - має відчутний результат. Адже далеко не все зараз ворог може підняти у повітря", - зазначив Братчук.

Він наголосив, що напередодні на Півдні збили два безпілотники, тож було зрозуміло, що ворог протягом кількох тижнів готувався до масованої ракетної атаки.

Також у витриманні паузи в масованих обстрілах присутній психологічний момент. Таким чином відреагували на візит високопосадовців США.

Нагадаємо, через масовану ракетну атаку по Україні, у Києві кількість постраждалих зросла до десяти. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко. Двох із них госпіталізували.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в ніч на 21 березня окупанти здійснили масовану повітряну атаку на Україну. Більшість з ракет повернули на Київ. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Головне