рф вербує сирійців для війни проти України, – ГУР

рф вербує сирійців для війни проти України, – ГУР

росія вербує на війну проти України найманців у Сирії. Їм за прискореною процедурою видають російські паспорти. Про це повідомляє головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Підготовка відбувається неподалік міста Алеппо. Перші 1000 найманців проходять вишкіл з акцентом на ведення бойових дій у міській забудові. В росії їм видають паспорти рф, а потім мобілізують.

Рекрутинг чоловіків у Сирії москва реалізує через турфірми. Сирійцям обіцяють роботу охоронців на нафтопереробних об’єктах в якутії, а потім заманюють на "більш високооплачувану роботу" до бурятії. В улан-уде найманців мобілізують до складу 5-ї окремої гвардійської танкової бригади зс рф.

Нагадаємо, російські окупанти атакували цивільне авто на Нікопольщині Дніпропетровської області, в результаті постраждали двоє людей. Про це повідомляє очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації у середу, 7 лютого, вчергове атакувала Херсонську область, в результаті постраждало двоє мирних жителів. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної військової адміністрації. 

Головне