рф вдарила по багатоповерхівці у Херсоні: є загибла та поранені

рф вдарила по багатоповерхівці у Херсоні: є загибла та поранені

Армія російської федерації здійснила обстріл Херсона з тимчасово окупованого лівого берега. В результаті одна людина загинула, ще троє отримали поранення.

Про це повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.

О 15:49 він написав, що Херсон перебуває під інтенсивним обстрілом. Російська армія вела вогонь по місту з тимчасово окупованого лівого берега. Мрочко закликав людей перейти в безпечні місця та утриматися від перебування на відкритих територіях.

Пізніше голова МВА додав, що ворожий обстріл зачепив Центральний район Херсона. За попередніми даними, внаслідок попадання у багатоповерховий будинок одна людина загинула, а інша отримала поранення.

photo_2023-12-03_15-59-56.jpg (183 KB)

Згодом він оновив інформацію про поранених.

"За оновленою інформацією, внаслідок ворожого обстрілу одна людина загинула і троє були поранені. Їм надається медична допомога", - йдеться у дописі.

У той же час голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив, що російські війська атакували дві лікарні у Херсоні. Згідно з попередньою інформацією, втрат серед персоналу або пацієнтів немає.

Нагадаємо, 2 грудня війська рф здійснили ракетні удари по Дніпровському району міста Дніпро. Важливо зауважити, що немає даних про загиблих чи постраждалих.

Вночі того ж дня, війська рф обстріляли Червоногригорівську громаду в Нікопольському районі за допомогою важкої артилерії.

Як писав "Ми-Україна" раніше, комендантську годину у Києві на період зимових свят не скасовують.

Головне