Комендантську годину у Києві на період зимових свят не скасовують

Комендантську годину у Києві на період зимових свят не скасовують

Комендантську годину у Києві на період зимових свят не скасовують. Про це повідомили у КМДА.

Вона діятиме як завжди – з 00:00 до 5:00, повідомили у КМВА. Крім цього, на Різдво та Новий Рік у столиці не буде жодних масових заходів – ані ярмарок, ані святкувань.

Місто не витрачає бюджетні кошти на організацію та облаштування новорічних локацій.

Гірлянду на ялинці на Софійській площі вмикатимуть на Новий рік та на Різдво.

Нагадаємо, біля головної ялинки на Софійській площі у Києві, яку поставлять за кошти меценатів, відкриють фотозону, де можна буде взяти іграшку за донат.

Про це повідомила заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час презентації благодійного мистецького проєкту в Музеї історії Києва, пише пресслужба відомства. За її словами, на фотозоні розмістять кілька невеличких ялинок з іграшками на гілках. Кожен охочий матиме змогу взяти іграшку з ялинки собі на згадку в обмін на донат.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві на Софійській площі цього року таки встановлять ялинку. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці.

 

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.