рф ударила КАБами по Купʼянську-Вузловому: поранені дві людини, пошкоджено житлові будинки

рф ударила КАБами по Купʼянську-Вузловому: поранені дві людини, пошкоджено житлові будинки

Російська армія обстріляла КАБами селище Купʼянськ-Вузловий на Харківщині, в результаті чого поранення дістали двоє чоловіків, а також пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляє Харківська облпрокуратура.

Армія окупантів здійснили черговий авіаудар по цивільному населенню Харківщини. Цього разу ціллю стало селище Куп'янськ-Вузловий, де внаслідок атаки постраждали двоє місцевих жителів - чоловіки 60 та 54 років. Окрім людських жертв, зафіксовано пошкодження житлових будинків.

За попередніми даними, для нападу було використано дві керовані авіабомби КАБ-250.

У зв'язку з цим інцидентом прокуратура розпочала досудове розслідування за статтею 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни.

Повідомляється також про інші випадки обстрілів у регіоні. У селищі Кирилівка Чугуївського району поранено 47-річну жінку, а в селищі Волохівка того ж району загинув 58-річний чоловік.

Нагадаємо, кількість військовозобов'язаних, які оновили свої дані, сьогодні значно перевищує потреби армії, тому гострої потреби у зниженні мобілізаційного віку немає. Про це повідомив спікер Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо у ніч на 26 липня здійснило черговий повітряний напад на місто Ніжин Чернігівської області, використовуючи безпілотники типу  "шахед". Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації Вячеслав Чаус.

Головне