рф у війні проти України втратила щонайменше 100 бойових літаків, - британська розвідка

рф у війні проти України втратила щонайменше 100 бойових літаків, - британська розвідка

У британській розвідці припустили, що росія могла втратити на війні проти України щонайменше 100 бойових літаків. Про це повідомили у звіті розвідки Міноборони Британії.

Розвідники зазначають, що збиття Ту-22МЗ стало першим випадком, коли українська ППО збила стратегічний бомбардувальник. І це була чергова успішна українська атака по військово-повітряним силам рф.

"Це перший випадок збиття стратегічного бомбардувальника системами протиповітряної оборони України. Цілком ймовірно, що на сьогодні рф втратила щонайменше 100 бойових літаків", – підсумували аналітики Міноборони Британії.

За даними звіту, інформація про використання ракети С-200 при збитті Ту-22М3, швидше за все, є точною, що свідчить про ще одну успішну акцію України проти російських ВПС.

Нагадаємо, російська армія завдала удару планерувальним боєприпасом по місту Вовчанськ Харківської області. Загинув чоловік, двоє людей поранені. Про це повідомляє полція Харківської області.

Як писали "Ми-Україна" раніше, упродовж минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося 102 нових бойових зіткнення. Про це повідомили у Генштабі.

 

 
 
 
 
 

Головне