рф тренується знищувати морські дрони у Балтиці: Братчук пояснив, про що це говорить

рф тренується знищувати морські дрони у Балтиці: Братчук пояснив, про що це говорить

Росіяни проводять навчання зі знищення морських дронів в акваторії Балтійського моря. Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що ці маневри говорять про те, що російський диктатор Володимир Путін знову "всі переграв".

"Це свідчить про те, що великий стратег Путін "всіх переграв". Вони тепер будуть тренуватися й у Тихому океані, побачите. Звичайно, це питання безпеки. І те, що там кажуть, що Путін нібито не володіє всією інформацією чи "колективний Путін", я вже не знаю, де там той двійник, вони володіють інформацією настільки, що змушені проводити в тому числі заходи на Балтійському флоті. На Чорному - вони теж тренуються, вірніше намагаються це робити. Не знаю, які взагалі тренування проводяться, тому що вони ховаються більше і де вони їх можуть проводити - це питання. На сьогодні важко вже сказати", - сказав він.

Нагадаємо, Братчук також зазначив, що "Україна ще не починала", тому російські новини про нібито "несуттєві пошкодження" від невідомих дронів є лише початком.

Як писав “Ми-Україна” раніше, за даними ОК “Південь”, станом на ранок 20 серпня в Чорному морі знаходиться дев’ять кораблів російського флоту, з них один носій високоточної зброї. Йдеться про підводний човен з чотирма спорядженими “Калібрами” на борту. Рівень загрози оцінюється як високий, попри те, що тактична і стратегічна авіація цієї ночі не була активна.

Головне