рф спамить українцям повідомленнями з пропозицію "зливати" дані про ЗСУ

рф спамить українцям повідомленнями з пропозицію

Ворог спамить українцям повідомленнями з пропозицію "зливати" будь-яку відому інформацію про Збройні сили України. Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки в Telegram-каналі.

Як зазначається, люди масово надсилають скріни з повідомленнями СМС та в месенджерах, які надходять їм на мобільні телефони.

Зокрема, про таку активність ворога розповідають користувачі з Одеської, Харківської та Донецької областей. Росіяни просять їх "обміняти інформацію про ЗСУ на долари". Для того, аби зробити це, людям пропонують перейти за посиланням в Telegram-канал.

Українців закликають у жодному разі не відкривати такі повідомлення і не переходити за посиланнями, які там розміщені.

"За передачу інформації про ЗСУ, критичну інфраструктуру та будь-яку іншу співпрацю з ворогом, настане кримінальна відповідальність. Окрім того, це може дуже нашкодити захисникам України", - нагадали в Центрі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у вівторок, 17 жовтня, мережею став ширитись відеосюжет з логотипом національного марафону “Єдині новини”. Там розповідалося про нібито новий графік тривалого відключення світла по всіх містах України з посиланням на заяву голови "Укренерго" Володимира Кудрицького. 

Головне