рф щомісяця втрачає в Україні 24 тисячі військових, – Олаф Шольц

рф щомісяця втрачає в Україні 24 тисячі військових, – Олаф Шольц

На війні проти України кожного місяця гинуть чи зазнають важких поранень до 24 тисяч російських солдатів. Про це повідомив канцлер Німеччини Олаф Шольц на Фестивалі демократії.

Канцлер Німеччини зазначив, що має на увазі втрати вбитими і пораненими. Він звинуватив російського диктатора Путіна у тому, що той жертвує величезною кількістю людей заради імперських амбіцій.

"Є цифра, яка говорить про 24 тисячі загиблих або важко поранених російських солдатів щомісяця. Все для імперіалістичної манії величі з боку російського президента", – заявив Шольц на громадянському діалозі.

Німецький канцлер також наголосив, що Путін вважає Україну та Білорусь частинами росії, тому порушив принцип непорушності кордонів, який десятиліттями діяв у Європі.

Нагадаємо, дрон Головного управління розвідки Міноборони України атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей Воронеж М, розташовану в місті Орськ Оренбурзької області рф.

Як писали "Ми-Україна" раніше, дрон Головного управління розвідки Міноборони України атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей Воронеж М, розташовану в місті Орськ Оренбурзької області рф.

Головне