рф розуміє, що Україна має джерела в оточенні Путіна, - Буданов

рф розуміє, що Україна має джерела в оточенні Путіна, - Буданов

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що в росії розуміють, що Україна має джерела в оточенні російського президента Володимира Путіна.

Про це очільник розвідки розповів  в інтерв’ю болгарському телеканалу bTV. За його словами, розвідка України змогла спровокувати репресії в оточенні російського диктатора.

Кілька тижнів тому Буданов в інтерв'ю розповів, що ГУР має власні джерела інформації в оточенні Путіна. Це було озвучено навмисно, аби загарбники почали шукати зрадників нагорі, зазначив Буданов.

"Вони вже розуміють, що у нас є свої джерела. Інформація завжди була зброєю – хай перевіряють, хай шукають. Насправді так і є, але завжди, так би мовити, (пошуки - ред.) дають неправильні результати", – пояснив глава ГУР. 

Очільник розвідки, зокрема, розповів про випадок, який стався до початку повномасштабного вторгнення. Коли в одній "команді" стався витік, російські спецслужби почали перевіряти всіх, хто міг мати доступ до закритої інформації. 

"Почали перевіряти всіх, хто має близьких, контакти, родичів на території України. Як ви можете здогадатися, вони є майже у кожного. Лише за результатами цієї справи троє осіб були позбавлені волі, 31 особа була звільнена та переведена в інші місця. Ще великий відсоток людей потрапляв під певний прес. Тобто вони самі паралізували свою роботу", – розповів Кирило Буданов.

Він додав, що кожного разу, коли українська розвідка отримує "очевидні факти", росіяни починають проводити внутрішні розслідування, які насправді "нічого не змінять".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росія могла імітувати пуски ракет з території Білорусі з метою провокації – аби втягнути цю країну у війну проти України.

Головне