рф поскаржилася на атаку БПЛА по Новоросійську: усі подробиці

рф поскаржилася на атаку БПЛА по Новоросійську: усі подробиці

У Новоросійську, що в Краснодарському краї, росія, в ніч на 17 травня пролунали вибухи. У районі міста працювали системи протиповітряної оборони у відповідь на атаку безпілотників, ймовірно, постраждав порт.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

В місті сталася серія вибухів, станом на 3:30 ночі було зафіксовано щонайменше вісім вибухів. Безпілотники могли завдати удару по місцевому порту.

У мережі з'явилися відео з нічними вибухами в Новоросійську, на яких видно спалахи в небі та сліди пожежі. Місцеві жителі повідомляють, що ціллю безпілотників стали порт і нафтобаза. Пізніше російські ЗМІ повідомили, що порт у цьому місті було знеструмлено.

За словами місцевого губернатора Веніаміна Кондратьєва, системами ППО нібито було збито понад 10 дронів, і через падіння уламків виникли локальні загоряння. Постраждалих немає.

Пропагандистські медіа пишуть, що під удар нібито потрапили Новоросійський мазутний термінал та термінал "Транснафти".

Місцеві жителі нарахували 33 безпілотники та понад 35 вибухів, що суперечить заяві губернатора про збиття 10 безпілотників. Крім порту, удари безпілотників були завдані по нафтобазі та залізничній станції у Краснодарському краї.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 16 травня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1400 солдатів армії рф.

Головне