рф планує "націоналізувати" понад тисячу баз відпочинку на Азовському морі, - ЦНС

рф планує

Російські окупанти збираються націоналізувати понад тисячу баз відпочинку на Азовському морі. Ці процеси почались ще з перших днів повномасштабної війни.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Запорізький гауляйтер Євген Балицький повідомив, що на узбережжі Азовського моря "безхозними" визнано вже більше тисячі баз відпочинку та вони незабаром перейдуть під контроль росії. При цьому зазначається, що термін для реєстрації нерухомості на російському обліку триватиме до 1 січня 2028 року.

Балицький пояснив цю так звану "націоналізацію" прагненням "привабити туристів" і "створити нові робочі місця".

У ЦНС також зазначають, що захоплення нерухомості почалося одразу після початку війни. Окупанти спершу привласнили елітні пансіонати, а решту об’єктів, менш розкішних, перетворили на казарми для своїх військових.

Нагадаємо, у окупованому Маріуполі випустили першу групу з 30 "блогерів", навчених поширювати російську пропаганду.

"У Маріуполі відбувся перший випуск "блогерів". Профільну школу для навчання "спеціалістів", які просуватимуть кремлівську пропаганду на ТОТ України, окупанти організували буквально два тижні тому. І вже випустили 30 дипломованих "фахівців" зі створення фейків та поширення російських наративів", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, керівництво Північної Кореї планує направити до росії ще одну групу своїх солдатів для участі у війні проти України.

Головне