рф перекидає на Харківський напрямок підрозділи з Луганщини, - ОТУ "Харків"

рф перекидає на Харківський напрямок підрозділи з Луганщини, - ОТУ

Окупанти перекидають свої війська з Луганської області на Харківський напрямок, а також залучають до військових дій добровольчі підрозділи. Про це повідомив речник ОТУ "Харків" Віталій Саранцев.

За інформацією речника, останнім підрозділом, що перекидається на Харківщину, є 22-ий мотострілецький полк рф з Луганської області.

Окрім того, ворог проводить внутрішні ротації та залучає добровольчі формування. Відзначається також примусове або обманне залучення іноземців - студентів старших курсів з країн Близького Сходу, Середньої Азії та Африки. Їх шантажують відправкою у північні регіони росії у разі відмови від участі у бойових діях.

Речник також повідомив про зростання кількості самогубств серед російських військових, особливо серед поранених. Усвідомлюючи відсутність допомоги та неможливість продовжувати бій чи відступити, вони часто вдаються до суїциду.

Нагадаємо, на Хмельниччині затримано лідера банди, яка на "замовлення" рф палила службові авто Сил оборони. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що країна-агресор росія не змже повністю зруйнувати українську енергетичну систему. Про це повідомив очільник ГУР МО Кирило Буданов.

Головне