рф не може підготуватися до "виборів президента" на ТОТ: причини

рф не може підготуватися до

Росіяни стикаються з труднощами у повноцінній організації так званих виборів президента рф на тимчасово окупованих територіях, запланованих на березень 2024 року. Причини - ряд економічних труднощів та опозиція місцевого населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За їх даними, на півдні та сході України зафіксовані проблеми у соціально-економічній сфері регіонів.

Наприклад, наявність проблем з теплопостачанням та електропостачанням призводить до частих перебоїв в електропостачанні, що часто призводить до знеструмлення значної частини тимчасово окупованих територій. Також існують труднощі у виплаті заробітних плат працівникам окупаційних районних та обласних адміністрацій.

Представники ЦНС вказують, що на цих територіях постійно зростають ціни на продукти та товари первинної необхідності. Крім того, спостерігається "мобілізація" місцевого населення до складу російсько-окупаційних військ.

Раніше в ЦНС повідомляли, що окупанти вивозять українське зерно в Сирію та Іран через окупований Крим.

Окупанти забирають зерно у місцевих фермерів за фіксованою ціною, яка менше ринкової, а потім перепродають за ринковою. Надлишок забирають собі. При цьому реалізовувати продукцію без дозволу окупантів фермерам заборонено.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Берліні оголосили про завершення тривалого тренування ще 70 військовослужбовців Збройних сил України з експлуатації протиповітряної системи Patriot.

Головне