рф на ТОТ поселили понад 100 000 мігрантів з Азії, - ЦНС

рф на ТОТ поселили понад 100 000 мігрантів з Азії, - ЦНС

Російська адміністрація перевезла на тимчасово окуповані території України більше 100 000 мігрантів із Азії. Таким чином ворог намагається змінити демографічний склад населення.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Ця дія є частиною політики росії щодо зміни демографічного складу населення на цих територіях. Більшість мігрантів з Азії займається будівництвом, але у майбутньому росіяни планують мобілізувати їх до своєї армії в обмін на громадянство.

Цей масовий прихід мігрантів вже спричинив погіршення кримінальної ситуації та призвів до формування етнічних злочинних угруповань.

В ЦНС стверджують, що рф за допомогою цієї дії намагається підвищити свій контроль над регіоном.

Крім того, росія використовує дітей на тимчасово окупованих територіях для героїзації своєї війни. Українських школярів під "диктовку" вчителя примушують писати листи окупантам.

В ЦНС наголосили, що пропаганда рф спотворює розум й не має меж етичності, відтак росіяни використовують дітей на тимчасово окупованих територіях для прославлення війни.

Нагадаємо, росіяни відкрили на ТОТ півдня України "школу блогерів", щоб збільшити кількість пропагандистів.

За даним ЦНС, українці на ТОТ відмовляються співпрацювати з ворогом. Через це росіяни завозять на окуповані території гастролерів з рф та навчають журналістів у спеціально створеній кремлем "школі блогерів".

Крім того, російська пропаганда розповсюджує неправдиву інформацію про те, що в Україні знімається фільм про "древніх укрів", які викопали Чорне море.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, рф вперше втратила місце у Виконавчій раді Організації з заборони хімзброї.

Головне