рф минулої доби вбила трьох мешканців Донеччини, 24 людини дістали поранення

рф минулої доби вбила трьох мешканців Донеччини, 24 людини дістали поранення

Російська окупаційна армія за минулу добу, 4 липня, вбила трьох мешканців Донецької області, ще 24 людини дістали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"За 4 липня росіяни вбили трьох жителів Донеччини... Ще 24 людини в області за добу дістали поранення", - написав він.

Як підкреслив Філашкін, загальна кількість жертв російських загарбників на Донеччині (2053 людини загинули і 5273 були поранені) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Загальна кількість жертв росіян на Донеччині не враховує Маріуполь і Волноваху, які перебувають у тимчасовій окупації.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну окупанти вбили 2053 жителів Донеччини. Ще 5273 мирних жителів дістали поранення.

Нагадаємо, під Тернами на Донеччині українські захисники успішно відбили атаку ворога. Бійці 12-ї бригади "Азов" у взаємодії з іншим підрозділом ефективно застосували безпілотні літальні апарати та артилерію, зупинивши наступ російських загарбників. Спільними зусиллями наші воїни завдали противнику значних втрат та змусили відступити. Про це повідомив Telegram-канал "Азову".

Як писали "Ми-Україна" раніше, в деяких областях України 5 липня очікуються опади. Однак у східних та південних регіонах збережеться сильна спека.

 

Головне