рф і надалі буде нарощувати виробництво дронів-камікадзе, - Ігнат

рф і надалі буде нарощувати виробництво дронів-камікадзе, - Ігнат

росія продовжить збільшувати виробництво "шахедів". Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Повітряних Сил ЗС України Юрій Ігнат.

"Процес виготовлення дронів чи отримання їх від Ірану, чи запчастин від інших країн - це процеси паралельні, один від одного не залежать. У великій кількості у них є ракет С-300, ще півроку тому ми говорили про близько 7000 зенітних керованих ракет. З ними налагоджувати нічого не потрібно, вони їх просто мають" - сказав він.

Ігнат додав, до в той час, як росіяни нарощуватимуть виробництво ударних дронів, нам потрібно збільшувати кількість засобів протидії таким загрозам.

Окрім того, він також розповів, як окупаційне військо готується до кожного удару по Україні.

"Розвідка проводиться напередодні удару. Противник має достатньо розвідувальних даних, і агентури тут у нього багато в Україні залишилось. Тому ворог буде використовувати усю наявну інформацію, щоб знати, де розміщується наша ППО, наскільки вона в тому чи іншому регіоні може бути потужною, чи там просто мобільні вогневі групи розташовані", - зазначив він.

Нагадаємо, за статистичними даними Повіряни сил ЗСУ, Київ найбільше атакується російською окупаційною армією під час масованих повітряних обстрілів.

“Столиця – один з основних напрямків атак. І завжди буде залишатися. Саме тому Київ має бути захищений, щоб відбивати всі удари”, – пояснив речник ПС.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Білорусі наразі проходять військові навчання, а незабаром розпочнеться їхня активна фаза. Тому українські військові посилили охорону на кордоні.

Головне