рф атакувала Львівщину: у Дрогобичі є влучання у промисловий об'єкт

рф атакувала Львівщину: у Дрогобичі є влучання у промисловий об'єкт

Вночі та вранці 7 лютого Україна знову стала мішенню масованої ракетної атаки росіян. Зафіксовані обстріли у Львівській області - у Дрогобичі є влучання у промисловий об'єкт.

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

"Це промисловий об'єкт у Дрогобичі. Зафіксували часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 м² триває пожежа. На місці працюють вогнеборці", - заявив Козицький.

Наразі немає інформації про можливих постраждалих або загиблих.

Крім того, ППО збили одну ракету у Стрийському районі.

Голова Львівської облдержадміністрації висловив вдячність нашій протиповітряній обороні та всім службам, які оперативно зреагували. Козицький пообіцяв оприлюднити оновлені дані згодом.

Уранці 7 лютого, росія здійснила ще один масштабний ракетний удар на Україну. Десять стратегічних бомбардувальників Ту-95МС випустили крилаті ракети, а також бомбардувальники Ту-22М3 атакували українські цілі ракетами Х-22.

Вибухи було чути у Києві, Миколаєві, Харкові, Львові та на Дніпропетровщині.

Над Києвом та в районі столиці Силами і засобами протиповітряної оборони було уражено приблизно 20 російських ракет. Спочатку повідомлялося про дев'ятьох постраждалих, та станом на 10:00 відомо про 11. Під завалами можуть бути загиблі.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо вранці 7 лютого здійснило комбіновану атаку на Миколаїв, використавши для ураження ударні дрони та ракети. Ворог цілив по приватному сектору та інфраструктурному об'єкту.

Головне