рф атакувала Дніпро: постраждали люди, зокрема діти

рф атакувала Дніпро: постраждали люди, зокрема діти

Окупанти атакувала Дніпро, Сили ППО збили дві ракети, внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа,  поранені місцеві мешканці. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Серед поранених – діти. Хлопчик, якому 1 місяць та юнак, якому 17 років.

За даними ОВА, її стан задовільний, а от 17-річний юнак та ще пʼятеро осіб у лікарні в стані середньої тяжкості.

Сили ППО збили 2 ракети. Але через падіння уламків є пошкодження близько 15 автівок, вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні.

Постраждали 68-річний чоловік і три жінки – 32, 36 і 56 років. Одну з них госпіталізували, лікарі оцінюють її стан як середньої тяжкості. 

Внаслідок ракетної атаки пошкоджено півтора десятка автомобілів, вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні. 

Нагадаємо, за минулу добу на російсько-українському фронті Сили оборони відмінусували ще 1290 російських окупантів та десятки одиниць ворожої техніки. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Італія може відправити в Україну другу систему протиповітряної оборони SAMP/T, інформує Reuters.

"Джерело, яке відмовилося назвати своє ім'я, підтвердило повідомлення газет про те, що Італія готується відправити систему SAMP/T, яка розгорнута в Кувейті, але незабаром має повернутися в Італію", - йдеться в повідомленні.

Головне