Резніков готує нові призначення у Міноборони

Резніков готує нові призначення у Міноборони

Міністр оборони України Олексій Резніков анонсував нові призначення у Міноборони. За словами голови оборонного відомства, він уже підготував низку рішень.

"З важливого. Хочу поінформувати про низку актуальних рішень, які стосуються кадрового та структурного оновлення Міністерства оборони для підвищення ефективності роботи", - написав Резніков у себе на Facebook. 

За словами міністра, найближчим часом він отримає нових заступників.

"Будуть нові заступники міністра. Відповідні документи на погодження я вже подав", - повідомив Резніков.

Нагадаємо, у січні журналісти викрили чиновників Міністерства оборони на махінаціях з закупівлями для Збройних сил України. Так, продукти для військових купували за ціною, у декілька разів більшою за середню. Після цього скандалу почалося активне обговорення відставки очільника Міноборони Олексія Резнікова. Проте поки він залишається на посаді.

За словами Резнікова, він не буде триматися за посаду, якщо його вже з вирішать звільнити.

“Жоден чиновник не вічний в кріслі. Рішення про те, бути мені міністром чи ні, ухвалює президент. У будь-який момент це може трапитися. Я буду робити все, щоб ми перемогли”, – заявив тоді очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков. 

Як повідомляли Ми-Україна, раніше голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що очільник українського оборонного відомства Олексій Резніков піде з займаної ним посади. Наступним міністром оборони стане голова Головного управління розвідки МО Кирило Буданов.

Головне