Ресурс в'язнів для мобілізації складає 15-20 тисяч осіб - Арахамія

Ресурс в'язнів для мобілізації складає 15-20 тисяч осіб - Арахамія

Ресурс в'язнів для мобілізації складає 15-20 тисяч осіб. Про це повідомив голова парламентської фракції "Слуга народу" заявив під час брифінгу в Верховній Раді Давид Арахамія.

Про це голова парламентської фракції "Слуга народу" заявив під час брифінгу в Верховній Раді. Давид Арахамія додав, що увʼязнених зможуть мобілізовувати після рішення суду про умовно дострокове звільнення від покарання.

"15-20 тисяч – це загальний ресурс ув'язнених, які можуть підпадати під відповідні критерії. Скільки з них підпишуть контракт, ми не знаємо, тому що це відбуватиметься за згодою сторін. Орієнтуємося, що це буде орієнтовно кілька тисяч людей", - додав нардеп.

Нагадаємо, роботу переговорних груп про вступ України до ЄС сподіваємось почати у червні. Про це повідомила Євгенія Кравчук.

За словами заступниці голови парламентського Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики, це важливо зробити до закінчення головування Бельгії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Велика Британія видворить російського військового аташе, позбавить дипломатичного статусу деякі об’єктів нерухомості, а також обмежить термін дії дипломатичних віз для представників рф. Про це повідомило видання Reuters.

Головне