Республіканці у Палаті представників працюють над розробкою власної програми допомоги Україні

Республіканці у Палаті представників працюють над розробкою власної програми допомоги Україні

Республіканці в Палаті представників Конгресу США працюють над власним пакетом допомоги для України, який передбачає надання Києву кредитів. Про це повідомив канал NBC.

Серед пропозицій - розглядати частину невійськової допомоги як вид кредиту. А конфісковані російські когти використати як застави на надання кредитів. Це, за словами республіканця Майка МакКоула, зробить рф принаймні частково відповідальною за оплату витрат на відбудову України.

У Палаті представників сподіваються, що новий законопроєкт зможе пройти через Конгрес, не відштовхнувши консерваторів, які виступають проти подальшого фінансування України.

Нагадаємо, російські війська минулої доби, 8 березня, продовжували обстрілювати Харківщину. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську внаслідок удару дроном згорів автомобіль Ford Transit. В результаті загинуло подружжя: чоловік 1970 року народження та жінка 1975 року народження.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у п'ятницю Сенат США схвалив законодавство про витрати для кількох урядових установ за кілька годин до закінчення поточного фінансування. Про це повідомляє видання Reuters.

Головне