РДК готовий підтримати "Вагнера" і вступити в бій з регулярною армією (ВІДЕО)

РДК готовий підтримати

Бійці Російського добровольчого корпусу, які наразі перебуваються на території рф, готові приєднатися до заколоту в росії, влаштованого ватажком "вагнерівців" Євгеном Пригожиним. Про те, що РДК підтримує "Вагнера" у відеозверненні сказав його лідер Денис Капустін (Нікітін).

"У росії офіційно розпочався новий час смути. Пригожин на чолі вірного йому угрупованню військ "Вагнер" вирішив домогтися справедливості єдиним можливим в нашій країні способом - силою зброї. Я щиро вболіваю за усіх місії Пригожина, тому що я давно казав, що кривавий кремлівський режим можна знести одним способом - збройним повстанням. Це повстання як раз Пригожин і підняв", - сказав він.

Керівник РДК наголосив, що разом з частиною своїх бійців наразі перебуває на фронті. Він розповів, що російські солдати деморалізовані та тікають зі своїх позицій біля Бахмута та на Запорізькому напрямку.

"Звісно, перемога України наближається. Наша задача в цей момент - допомагати ЗСУ відсувати фронт далі та звільняти землі окуповані російськими військами", - підкреслив Нікітін.

Він додав, що ті воїни РДК, що нині знаходяться на російській землі, готові допомагати визволяти рф від кривавого диктатора.

Як писав "Ми-Україна" раніше, полковник ЗСУ Анатолій Штефан повідомив, що у тимчасово окупованому Дніпрорудному Запорізької області партизани підірвали міст через, який російські загарбники перевозили озброєння та важку техніку. Він наголосив, що саме цією дорогою російські окупаційні війська логістично підтримувала своїх на Оріховському напрямку. 

Головне