Ранок у Бєлгороді розпочався з потужних вибухів: у квартирах вибито вікна (фото, відео)

Ранок у Бєлгороді розпочався з потужних вибухів: у квартирах вибито вікна (фото, відео)

У російському Бєлгороді, вранці у п’ятницю, під час оголошеної владою ракетної небезпеки, знову пролунали вибухи. Після них у небо піднявся стовп диму.

У місті подекуди щось гримить, гримить та вибуха. У Міноборони рф вже заявили, що ЗСУ атакувала місто "Вампірами". А росЗМІ пишуть, що у регіоні за вчора загинули двоє росіян і щонайменше 19 постраждали.

Також під удар потрапило авто.

“Білгород зазнав нового обстрілу. Жителі міста публікують наслідки атаки в соцмережах – вибиті вікна в житлових будинках, машини, що горять, на вулиці Єсеніна та уламки снарядів на вулицях. Міноборони повідомило, що припинено спробу атакувати регіон за допомогою реактивної системи залпового вогню RM-70 Вампір. ППО збило сім реактивних снарядів”, – пишуть росЗМІ.

Нагадаємо, у Бєлгородській області заявили про обстріли низки населених пунктів у ніч проти 14 березня та вранці. В атаці місцева влада звинуватила Україну. Про це повідомив губернатор регіону Вʼячеслав Гладков.

Як писали "Ми-Україна" раніше, РДК та "Легіон Свободи росії" попередили росіян, що будуть завдавати ударів по військових об’єктах Курщини та Білгородщини. 

"Є і політичні задачі. Ми, передусім, посилаємо сигнал тим антипутінським опозиціонерам, антивоєнним активістам, які ще залишилися в Росії. Ми ж прийшли взяти участь у виборах. Вибори - 15-17 березня, тож найактивніші дні голосування ще попереду. Ми підготували інструменти для найбільш ефективної участі в голосуванні. Тому, думаю, мінімум, на частині Курської, Бєлгородської областей вибори не відбудуться", - розповів Барановський.

Головне