Ранковий обстріл Києва: знеструмлена частина лівого берега 

Ранковий обстріл Києва: знеструмлена частина лівого берега 

Російське окупаційне військо від ранку 7 лютого атакує українську столицю ракетами. В одному з районів Києва через падіння залишків ракети споживачі залишились без світла. 

"Внаслідок ворожої атаки уламками ракети в столиці пошкоджені дві високовольтних лінії. Частина споживачів на лівому березі наразі без електроенергії", - зазначив столичний міський голова Віталій Кличко.

У ДТЕК підтвердили аварійне відключення електрики у частини абонентів у Дніпровському районі Києва. В компанії додали, що енергеткии візьмуться до роботи, які тільки дозволить безпекова ситуація.

Як відомо, повітряна тривога у Києві увімкнулась о 5:55. У місті лунали вибухи, по засобах повітряного нападу агресора відпрацьовували сили ППО. 

Станом на цю годину відомо про падіння уламків збитих російських ракет в Дніпровському районі, займання будівлі багатоповерхівки у Голосіївському районі.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 6 лютого загальні втрати ворога у війні проти України збільшились ще майже 900 бійців. Сили оборони України також знищили сім танків, 22 бойові броньовані машини, два десятки артилерійських систем та понад 30 одиниць автотехніки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 лютого сили ППО знищили ворожу ракету у Дніпровському районі Дніпропетровської області. 

 

 

Головне