Ракетно-бомбовий обстріл Торецька: загинули двоє працівників шахти

Ракетно-бомбовий обстріл Торецька: загинули двоє працівників шахти

Солдати армії рф у ніч проти 4 квітня здійснили черговий ракетний удар по Торецьку, що у Бахмутському районі на Донеччині. В результаті обстрілу місцевої шахти загинуло двоє людей, інформує Міненерго.

"Міністерство енергетики висловлює співчуття рідним працівників шахти "Центральна" ДП "Торецьквугілля" Романа Муравенка та Лариси Пятченко, які отримали смертельні поранення в результаті ракетно-бомбового обстрілу адміністративної будівлі шахти в ніч на 4 квітня", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок рашистської атаки одна людина отримала поранення. Йдеться про телефоністку шахти Ольгу Микитіну. Жінка отримала контузію, наразі перебуває у лікарняному закладі.

Російськими снарядами було пошкоджено адмінбудівлю вугільного підприємства. Втім, за даними Міненерго, його електрозабезпечення працює у штатному режимі. Наразі на місці події відбуваються розбирання завалів та відновлення роботи шахтного комутатора.

Як сповіщає Донецька ОВА, внаслідок нічного обстрілу Торецька окрім шахти постраждали також ремонтно-механічний завод та житловий фонд міста.

Окрім того, минулої доби вороже військо завдало потужних ударів по Курахівській громаді. Для атаки окупанти використовували касетні боєприпаси, та ракети. У Кураховому пошкоджено відділення "Укрпошти", "Укртелеком", медичний заклад на низку багатоквартирних будинків.

Противник відкривав вогонь також по Костянтинівці, Часовому Яру, околицях Соледарської громади, Вугледару, Богоявленці та Сіверську.

Як писав "Ми-Україна" раніше, до переліку спонсорів та причетних до російського вторгнення в Україну вже внесено 24 000 осіб, заявив голова Національного агенства з питань запобігання корупції (НАЗК) Олександр Новіков.

Головне