Ракетний удар росії по клініці “Adonis” у Києві забрав життя п’яти медиків: імена загиблих

Ракетний удар росії по клініці “Adonis” у Києві забрав життя п’яти медиків: імена загиблих

Повторна ракетна атака росії в понеділок 8 липня, по цивільних об'єктах України забрала життя п'яти працівників київської медичної клініки “Adonis”.

Про це повідомили на сторінці Instagram медичного закладу. 

Вікторія Анатоліївна Бондаренко, старший касир та мати двох дітей, загинула на робочому місці. 

“Вона була професійним співробітником та завжди усміхненою людиною, готовою допомогти”, - йдеться у повідомленні. 

Син та чоловік Вікторії зараз на фронті, захищаючи Україну.

Світлана Іванівна Поплавська, лікар акушер-гінеколог та мати трьох дітей, також стала жертвою ворожого обстрілу. 

“Пацієнти та колеги згадують її, як світлу, добру та турботливу лікарку, яка професійно та уважно спостерігала за вагітними. Світлана була віддана своїй професії і сім'ї, її тепла усмішка завжди дарувала надію і підтримку”, - пишуть на сторінці.

Тетяна Василівна Шарова, старша медсестра та мати. У 2014 році її сім'ї деволесь тікати від війни з Донецька. Син перебував у полоні. 

“Її сила та рішучість були прикладом для нас усіх. Нещодавно вона одружила свого сина, і ми всі раділи за неї. Тетяна була не лише професіоналом своєї справи, але й добрим другом, її співчуття і підтримка були незамінними для кожного з нас”, - згадують у повідомленні. 

Віктор Леонідович Брагуца, лікар УЗД-діагностики, залишив після себе двох доньок.

“Він завжди був позитивним, постійно жартував, підбадьорював і допомагав колегам. Його енергія та доброзичливість завжди будуть з нами. Він був справжнім професіоналом і людиною з великим серцем, його веселий дух завжди піднімав настрій у колективі”, - пишуть у повідомлені. 

Оксана Василівна Корж, сестра-господиня та мати двох дітей, також загинула внаслідок трагедії. Її менший син цього року закінчив школу, а старша донька нещодавно народила двійнят. 

“Оксана була нашим потужним “двигунчиком”, яка могла за декілька хвилин реалізувати неможливе. Вона була прекрасною людиною, яка завжди дарувала радість і підтримку. Її турбота та увага до дрібниць створювали атмосферу затишку і гармонії. Її відданість сім'ї і роботі була безмежною, і ми всі відчували її любов і підтримку щодня”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, київська міська військова адміністрація оновила дані про жертви російського ракетного удару по Києву – загинули 33 людини.

Головне