Ракетний удар по Павлограду: зросла кількість постраждалих

Ракетний удар по Павлограду: зросла кількість постраждалих

В результаті ранкової атаки із застосуванням крилатих ракет по Павлограду на Дніпропетровщині постраждало вісім осіб. Оновлені дані навів очільник місцевої ОВА Сергій Лисак. 

Усі травмовані - чоловіки, вік варіюється від 32 до 66 років. 

"Двоє з них будуть оговтуватися вдома. Решта – у лікарні. Двоє поранених все ще у важкому стані. Психологічну допомогу надали 13 мешканцям", - поінформували в ОВА. 

Як відомо, від ракетного удару пошкодження є у Павлограді та Тернівці, а також у Юр’ївській та Межиріцькій громадах. В цілому руйнувань зазнали більш як два десятки будинків, з десяток господарських споруд, навчальний заклад. церква, авто та лінії електропередач.

Нагадаємо, армія рф вранці 8 грудня атакувала Україну майже двома десятками крилатих ракет Х-101/Х-555, українським захисникам неба вдалось впоратися із більшістю. Протистояння між повітряними цілями ворога та українською ППО завершилось із рахунком 14/19. Ракети запускались з семи бортів Ту-95МС, головною ціллю ворога стали Київщина та Дніпропетровщина. Всі повітряні цілі, які агресор скерував на українську столицю були збиті на підльоті до міста. У Києві минулося без руйнувань та постраждалих, у МВС зафіксували пошкодження, завдані уламками збитих снарядів на Київщині.

Як писав "Ми-Україна" раніше, вночі росіяни вдарили по Харкову шістьма ракетами С-300.

Головне