Ракетний удар по Павлограду: число постраждалих зросло до 74 осіб

Ракетний удар по Павлограду: число постраждалих зросло до 74 осіб

Обстріл Павлограда, який росіяни скоїли напередодні, призвів до травмувань 74 людей. Оновлені дані вранці 7 вересня навів голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

Раніше він розповідав, що більшість потерпілих, хоча і перебувають у стані середньої тяжкості, госпіталізовані до місцевих лікарень, де отримують необхідну медичну допомогу. Серед поранених є не менше трьох дітей: 9-річна дівчинка та два хлопчики віком 4 та 11 років. Внаслідок атаки загинула одна людина.

Удар, здійснений із застосуванням балістичного оброєння, спричинив значні руйнування міської інфраструктури. Пошкоджено кілька підприємств, більш як30 багатоповерхових будинків, дитячий садок та 27 магазинів. Також зафіксовано знищення одного автомобіля та пошкодження двох інших.

За даними ОВА, у місті виникло кілька пожеж. Зокрема, в одній з багатоповерхівок загорілася квартира. Завдяки оперативним діям рятувальників вогонь вдалося приборкати, а п'ятьох людей – врятувати.

Нагадаємо, також напередодні росіяни обстрілювали Харківщину. Так, у селищі Вільшани в результаті атаки отримав поранення працівник підприємства, у Люботині троє поранених через ракетний удар.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 8 червня вночі Київ знову опинився під прицілом російських ударних безпілотників. Атака розпочалася ще до опівночі, коли ворожі БпЛА почали залітати на територію України з різних напрямків.

Головне