Ракетний удар по Одещині: четверо поранених, серед них 10-річна дитина

Ракетний удар по Одещині: четверо поранених, серед них 10-річна дитина

Російське окупаційне військо в ході масованого ракетного удару по Україні серед інших атакувало і Одеську область. Ворог цілив по енергетиці та цивільній інфраструктури регіону, розповів керівник місцевої ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок удару постраждали четверо людей, серед яких хлопчик 10-річного віку.

"Троє постраждалих, зокрема й дитина, госпіталізовані у стані середнього ступеня важкості. Їм надається вся необхідна допомога", - уточнив Кіпер.

Атака призвела до пошкодження приватних будинків та великої кількості автомобільного транспорту внаслідок падіння уламків ракет. В Одеському районі спостерігаються перебої з електропостачанням.

Всі відповідні служби працюють над усуненням наслідків атаки. Правоохоронні органи документують наслідки чергового злочину агресора проти цивільного населення, зауважили в ОВА. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Летіли дрони, крилаті ракети та "Кинджали": ворог атакував 15 українських областей

Нагадаємо, внаслідок масованого ракетного удару в Житомирській області зазнали пошкоджень житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури. Трагічним наслідком атаки стала загибель жінки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Запорізькій області в результаті масованої комбінованої атаки рф на Україну вранці 26 серпня постраждала енергетика, є загиблий.

 

Головне