Ракетний удар по Львову: у лікарнях досі залишається 15 пацієнтів

Ракетний удар по Львову: у лікарнях досі залишається 15 пацієнтів

Внаслідок обстрілу Львова, який стався 4 вересня, в реанімації залишаються два постраждалих чоловіка віком 51 і 68 років. загалом у лікарнях перебуває 15 пацієнтів, які постраждали від обстрілу.

Про це повідомили у пресслужбі Львської міської ради.

Один з постраждалих має дихальну і серцеву недостатність та перебуває на апараті ШВЛ у критичному стані після проникаючого осколкового поранення грудної клітки, що викликало забій легень і серця.

Інший пацієнт, 51-річний чоловік, знаходиться в стабільно важкому стані з травмами живота і грудної клітки, наскрізними осколковими пораненнями плеча та рваними ранами стопи і гомілки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туск: Польща готова допомогти у відбудові Львова після ракетної атаки

Заразу у лікарнях Першого медичного об’єднання Львова залишаються 15 постраждалих від цього обстрілу. З них шість осіб перебувають у лікарні Святого Пантелеймона, а дев'ять – у лікарні Святого Луки.

До лікарень Львова було доставлено 58 осіб через атаку, загалом від обстрілу постраждали 66 людей.

Нагадаємо, 4 вересня близько п'ятої ранку ворог здійснив комбіновану атаку на Львів, використавши ракети та дрони-камікадзе. У результаті цієї атаки загинуло сім осіб, чотири з яких - з однієї родини. Серед постраждалих у Львові — 6-річний Олександр із мамою Оленою. Загалом було пошкоджено та зруйновано 189 будівель.

6 вересня у Львові попрощалися з родиною Базилевичів, яка загинула внаслідок російської атаки.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, на Донеччині через обстріли рф загинули двоє мирних жителів.

Головне