Ракетний удар по Києву: у Голосіївському районі горить багатоповерхівка, автівки та СТО

Ракетний удар по Києву: у Голосіївському районі горить багатоповерхівка, автівки та СТО

Росіяни від ранку 7 лютого атакують Київ ракетами. Руйнування зафіксовані щонайменше у двох районах столиці - Дніпровському та Голосіївському. 

Близько 8-ї ранку міський голова Віталій Кличко повідомив про направлення вогнеборців у Голосіївській район через займання житлового багатоквартирного будинку.

"У Голосіївському районі палають автівки та приміщення СТО. Всі служби на місці. Звернень до медиків наразі не надходило", - додав він пізніше. 

Відомо про як мінімум трьох постраждалих, їх всіх ушпиталено.

У Дніпровському районі рештками ворожої ракети пошкоджено високовольтні лінії та магістраль теплопостачання. Частина киян на лівому березі залишилась без світла.

Як відомо, повітряна тривога у Києві увімкнулась о 5:55. У місті лунали вибухи, по засобах повітряного нападу агресора відпрацьовували сили ППО. 

Нагадаємо, під час повітряної тривоги в Україні вранці 7 лютого, в південно-східній частині Польщі, були підняті у небо винищувачі Повітряних Сил країни та її союзників.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок нічної атаки армії рф по Миколаєву пошкоджено близько двох десятків житлових будинків, а також газових і водопровідних мереж.

Головне